Suomen toinen Power Shift järjestetään 25.-27.9.2015 Aalto yliopiston Design Factorylla Espoossa!

Ilmoittaudu NYT: Power Shift Suomi 2015 ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 23.5.-11.9.2014. Ilmoittautumismaksu on 10 euroa heinäkuun loppuun saakka ja sen jälkeen 20 euroa. 350 Suomi ry:n jäsenille ilmoittautumismaksu on 0 euroa heinäkuun loppuun saakka ja sen jälkeen 10 euroa.Tarjoamme viikonlopun majoituksen ja ruoat ja korvaamme matkakulut osittain muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville. Varmista siis paikkasi pian ja ota kaverisikin mukaan! 

Tykkää tapahtumasta myös Facebookissa! Kutsumalla kaverisikin tykkäämään autat meitä levittämään viestiä. 300. tykkääjä saa yllätyspalkinnon!

Power Shift on tapahtuma niille, joiden mielestä ilmastonmuutos on otettava vakavasti, mutta jotka eivät vielä ole löytäneet keinoa kanavoida huoltaan yhteiskunnalliseksi muutokseksi.

Tapahtuma on lähtölaukaus Suomen ilmastoliikkeen uudelle aallolle: osallistujat oppivat uusia tietoja ja taitoja, tapaavat muita ilmastoasioista kiinnostuneita ja suunnittelevat yhdessä tulevaa ilmastokampanjointia. Viikonloppu sisältää kiinnostavia puhujia Suomesta ja Euroopasta, hyödyllisiä koulutuksia ja työpajoja sekä syksyn parhaat ilmastobileet. Ohjelma julkaistaan täällä, tiedot tarkentuvat sitä mukaa, kun asiat varmistuvat.

Power Shiftit ovat tärkeä osa kasvavaa kansainvälistä ilmastoliikettä – vuonna 2014 niitä järjestettiin jo yli 70 maassa, esimerkiksi Yhdysvalloissa, Ukrainassa, Vietnamissa, Brasiliassa ja Ruotsissa. Nyt on myös Suomen vuoro!

Jotta ilmaston lämpeneminen ei ylittäisi hallittavissa pidettyä kahden asteen rajaa, ilmastopolitiikan on kiireesti noustava aivan uudelle kunnianhimon tasolle – niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Maailma tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan ihmisiä, jotka ovat valmiit antamaan panoksensa muutoksen tekemiseen: poliittisen paineen luomiseen, ratkaisujen keksimiseen ja yhä useampien ihmisten inspiroimiseen.

Power Shiftin tavoitteena on:

  • tuoda yhteen ilmastonmuutoksesta huolestuneita ihmisiä

  • inspiroida ihmisiä toimimaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi

  • tarjota osallistujille uusia tietoja, taitoja ja kontakteja

  • kehittää Suomeen moniäänistä, kestävää ja vaikuttavaa ilmastotoimintaa, jolla on vahvat kontaktit globaaliin ilmastoliikkeeseen

Power Shift Suomi on osa maailmanlaajuista Global Power Shift -kampanjaa, jonka tavoitteena on nostaa ilmastoliike uudelle tasolle kaikkialla maailmassa. Katso lisää: www.globalpowershift.org.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

Sarianna Mankki

Power Shift -tapahtumakoordinaattori

[email protected]