Ihailetko ihmisiä, jotka muuttavat maailmaa?

Voit olla yksi heistä.

Ilmastonmuutos on yksi vakavimmista kriiseistä, joka ihmiskuntaa on milloinkaan kohdannut. Jotta ilmaston lämpeneminen ei ylittäisi hallittavissa pidettyä kahden asteen rajaa, ilmastopolitiikan on kiireesti noustava aivan uudelle kunnianhimon tasolle – niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Se merkitsee sitä, että maailma tarvitsee nyt ehkä enemmän kuin koskaan ihmisiä, jotka ovat valmiit käyttämään kykyjään muutoksen tekemiseen: poliittisen paineen luomiseen, ratkaisujen keksimiseen ja yhä useampien ihmisten inspiroimiseen.

Tule mukaan tekemään kaikkea tätä! Ensi syyskuussa järjestetään Helsingissä Suomen ensimmäinen Power Shift – ilmastotapahtuma, josta tulee lähtölaukaus Suomen ilmastoliikkeen uudelle aallolle. Nyt etsimme ihmisiä suunnittelemaan ja toteuttamaan sitä.

Power Shiftit ovat tärkeä osa maailmanlaajuista ilmastoliikettä. Ne ovat tapahtumia, jotka kokoavat ilmastosta huolestuneita tavallisia ihmisiä yhteen muuttamaan huolensa toiminnaksi ja yhteiskunnalliseksi muutokseksi. Osallistujat tulevat Power Shiftiin tutustumaan toisiinsa, oppimaan lisää ilmastonmuutoksesta, jakamaan ideoita, inspiroitumaan ja suunnittelemaan ilmastotoimintaa sekä paikallisella että kansallisella tasolla. Monissa maissa Power Shiftit ovat synnyttäneet vahvoja ilmastoliikkeitä, jotka kohtaavat toisiaan ja jakavat osaamistaan myös kansainvälisellä tasolla, luoden yhdessä poliittista painetta maailman johtajille.

Jotta kaikki tämä olisi mahdollista myös Suomessa, tarvitsemme Power Shift –tiimiin mukaan monenlaista osaamista. Tarvitsemme esimerkiksi kuvaajia, markkinoijia, työpajan vetäjiä, banderollien maalaajia, varainhankkijoita, ideoijia, käytännön asioiden hoitajia. Tarvitsemme yksinkertaisesti hyviä ihmisiä, jotka tahtovat tehdä parhaansa vaikuttavan tapahtuman järjestämiseksi ja Suomen ilmastoliikkeen vahvistamiseksi. Tervetulleita ovat kaikki osaamisesta, taustasta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan google-lomakkeella ja olemme yhteydessä!: https://docs.google.com/forms/d/1tFZDqtbZ3rjhWnc9FJKMXpw5tqSt66HneD4gFXlMXMY/viewform
Power Shift -tiimin ensimmäinen kokous järjestetään 20.3. klo 18 Helsingissä, jolloin myös Skype-osallistuminen on mahdollista.

Lämpimin terveisin,
350 Suomen vapaaehtoiset