Osallistuimme Global Power Shift -kampanjan ensimmäiseen vaiheeseen Istanbulissa kesäkuussa 2013. Yli 500 ilmastoaktiivia 135:stä maasta kokoontui Turkkiin jakamaan kokemuksia ja hankkimaan kampanjointitaitoja. Toisessa vaiheessa yhdistämme voimamme paikallisten ympäristöjärjestöjen kanssa tavoitteena järjestää ensimmäinne Power Shift Suomi 2014.

Global Power Shift on alku uudelle kansainväliselle ilmastoliikkeelle. Sadat ilmastoaktiivit eri puolilta maapalloa kokoontuivat yhteen Istanbuliin jakamaan kokemuksia, oppimaan taitoja ja tarkentamaan strategioita. Nämä aktiivit ovat nyt palanneet kotimaihinsa käynnistämään seuraavan aallon tapahtumia, kampanjoita ja ilmastoliikkeita paremman tulevaisuuden puolesta.

Alla olevassa kuvassa YK:n kansainvälisten ilmastoneuvotteluiden (UNFCCC) pääsihteeri Christiana Figueres ja Greenpeace Internationalin pääsihteeri Kumi Naidoo valmistautuvat puheenvuoroihinsa Global Power Shift -tapahtumassa Istabulissa.
 

Global Power Shift