etienne etienne, 10 febrero, 2020

Fiscalitat ambiental i crisi climatica, Una lluita compartida

La nostra societat clama per una resposta unànime urgent davant de l’emergència climatica que vivim. Algunes de les mesures que es podrien implementar politicament per a fer-hi front passen per us de la fiscalitat taxes i impostosi com a una via que desincentivi les pràctiques contammants nocives pet mech ambient, i incentivi els comportaments que permetin ta necessària transició ecológica. Ens trobem encara ben Iluny d’implementar algunes mesures que a Europa ja fa temps que funcionen. alhora ens cal ser creatius perqué aquestes propostes no carreguin exclusivament sobre les classes treballadores empobrides. Es compatible transició ecológica amb unes politiques flscats ambientals Justes I progressives? Ouines mesures necessaries avui, Com caldria implementar-les, De tot ai.  En volem debatre aquest any en la nostra Jornada Clutadana que arriba ja a ta seva cinquena edició.

Benvinguda: Patricia Cantarett. Oxfam Intermon. Jaume Garcia Vicente. Attac Catatunya. membres de Fiscalitat Justa.

10:45 – Tres mirades per una agenda urgent entorn a la fiscalitat ambiental:  • Joan Herrera – Jurista i expert en energia Moderat per Marta Pluja. Periodista i membre de ta Plataforma una fiscalitat justa.

Carrer Ausias Marc 6o, Barcelona <M> Arc de triomf o L.2 [email protected] jornada.fiscalitatjusta.cat

 

 

Break Free From Fossils Fuels

MIDCAT – Destrucció sense raó

Así somos…

Contáctanos

¿Quieres participar en nuestras actividades, estar al tanto de nuestras novedades, colaborar con nosotros, hacernos una propuesta...?

Únete a 350.org

Si quieres unirte al grupo internacional, completa este formulario:

CO2 ahora

Atmospheric CO2 data

Emisiones por país de 2010 al 2050

projections of emissions